KLÄDER

Hos oss finner du ett stort sortiment av kläder till dam, herr och barn! Till dam och herr finns det även kläder i plus size storlekar.

Nyheter alla dagar i veckaN!

Vi erbjuder basplagg och det senaste modet från ledande svenska och danska märken. Några av våra märken: Vero Moda, VILA, ONLY, Selected Femme, Zizzi, Jack&Jones, Name It och Petter & Kajsa.


Vi hänger upp nya kläder i butiken varje dag, vilket betyder att vårt sortiment uppdateras kontinuerligt under året. Det finns garanterat alltid något nytt att se när du besöker Fabriken!

TILL HEMMET

hOS OSS HITTAR DU DET MESTA INOM INREDNING OCH DEKORATION, såsom GARDINER, HANDDUKAR, SÄNGKLÄDER, MATTOR, BELYSNING, KRUKOR, PRYDNADSSAKER, GLAS OCH PORSLIN.

ALLT FÖR HEMINREDAREN

På Fabriken hittar du alltid ett stort urval av hemtextil, bruksföremål, hemelektronik och tillbehör för hemmet, så att du har fina möjligheter att inreda och skapa just den atmosfär du önskar för ditt hem. Vi bjuder på ett varierande sortiment som hela tiden uppdateras och byts ut. Välkommen!


Några av våra leverantörer är Alpina, Gilbert Gilbert, Borganäs, Nordiska Plast, Recycled by Wille, Classic Textiles of Sweden, KM Carpets, Aneta Lighting samt Sagaform.

FRITID

hOS OSS HITtar du massor av produkter som riktar sig till fritideN! Det finns bland annat leksaker, sällskapsspel, pyssel, husdjurstillbehör, träningsredskap, trädgårdsredskap, verktyg, fiskesaker och böcker.

alltifrån leksaker till träningsredskap

På Fabriken finns det något för hela familjen inom kategorin fritid! För de allra minsta har vi en leksaksavdelning med leksaker, sällskapsspel, utomhusaktiviteter och pyssel. Även husdjuren har en helt egen avdelning med djurleksaker, matskålar, djurbäddar och övriga tillbehör.


För de större finns det bland annat träningsredsskap, trädgårdsredskap, verktyg, fiskesaker, böcker samt tillbehör för den som gillar att rita och måla.